Øresund Tennis har en målsætning om, at vores 1. hold på både dame- og herresiden skal ligge i toppen af dansk tennis ved altid at ligge i den øverste halvdel af 1. division. Samtidig ønsker vi en bred trup med god og sund konkurrence og derfor stræber vi efter, at vores 2. hold ligger i liga 2.

Vi har et godt socialt klubliv med mange tilskuere til hjemmekampe og en fantastisk stemning i vores spillertrup.

Vores spillere modtager seriøs træning af professionelle trænere og forventes at deltage aktivt i træning og prioritere holdkampe. Alle spillere deltager desuden i vores klubmesterskaber.

Det er trænerne som har det sportslige ansvar og udtager spillere til både træning og holdkampe. Udtagelsen til holdkampe sker efter en konkret vurdering af niveau og dagsform, indstilling, prioritering af træning og holdkampe.

Vi baserer vores trup på egne spillere og køber ikke spillere udefra, men spillere som ikke har mulighed for at træne fast i Øresund Tennis kan være med i truppen og udtages til kampe, når det sportslig giver mening, hvis de pågældende i øvrigt efterlever vores værdier og normer. På 2. holdene kan der efter individuel vurdering gives prioritet til at give juniorspillere erfaring.

Klubmesterskaber – oversigt

25. juni-11. september

Hyg Ind

28. juli 18:00-20:30
|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 18:00 on onsdag, repeating until 20. oktober 2021

In House

31. juli 13:00-17:30
|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 13:00 on lørdag, repeating until 31. juli 2021

SommerCamp Junior

2. august-5. august

Tilmeld dig vores nyhedsbrev