Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Update 27/6 kl. 13.30

143 spillere har nu tilmeldt sig. Ny rekord og vi er stadig landets største klubmesterskab !

OG vi ved der er enkelte som har glemt det – herunder en del af de tilmeldte spilleres doublemakkere. Doublemakkere og andre får en ekstra chance for at tilmelde sig, hvilket skal ske allersenest mandag den 29. juni. Så skynd jer 🏃🏃‍♀️ til tasterne.

Thomas og Palle arrangerer live lodtrækning senere i næste uge, og så er det ellers bare at komme i gang med de mange gode kampe og glæde sig til finaledagen i september 🎾🎂🎈 Man vil også kunne følge med løbende både på FB og via nye IT opsætninger med live opdateringer m.v.

Til sidst : har du tilmeldt dig med en doublemakker, som ikke når at tilmelde sig : fortvivl ikke : du får selvfølgelig en anden god doublemakker blandt de mange andre tilmeldte 🎾😀

 

Vi spiller alle rækker fra u 8 – vet 60. Der er rækker, som passer for alle. Sidste år var vi mere end 130 deltagere – i år satser vi på 150 !

Vi holder en super festlig finaledag 19. september i Humlebæk (efterfølgende grill for dem som har lyst)

Man er automatisk tilmeldt både single og double – skriv i beskedfelt hvilke(n) række(r) du gerne vil være med i.

Seniorer i vet 45, og rækker uden for mesterrækken kan nøjes med at spille double. Bemærk, at spiller man med en makker, skal begge spillere tilmelde sig, også selvom man kun spiller double. I modsat fald får den tilmeldte spiller en anden makker end den ønskede.

I alle juniorrækker og seniormesterrække er spillere automatisk med i både single og double.

Vi spiller i følgende rækker og prisen på kr. 35 dækker uanset om du er med i en eller 4 rækker, som er maksimum (dog kan man melde sig 4 + familiedouble).

– u 8, u 10, u 12, u 14, u 16 og u 18.

– Mesterrække, A, række, B, række og C række (tidlige vindere i A, B og C rækker kan ikke spille i samme række igen).

– Vet + 45 og + 60.

– Familiedouble (forældre og børn)

Tilmelding sker i halbooking via linket til højre. Man kan maksimalt være med i 4 rækker + familiedouble.

Turneringen administreres af trænerne i fællesskab med Thomas Krogh og Palle Andersen. Der lægges program for juniorkampene – seniorer afvikler selv således, at semifinaler er afviklet senest 14. september. Finaler spilles 19. september og disse kan ikke flyttes (kan man ikke spille den dag må man scratche på evt. matchbold i semifinalen)

Vi glæder os til en masse god tennis og mange gode kampe, samt en festlig finaledag.