Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Standerhejsning oprindelig planlagt til 18. april udsættes indtil videre. Følg med på hjemmesiden, Facebook og i Nyhedsbreve for mere info om sæsonåbning iht. retningslinjer som følge af Coronasituation.

Mvh
Bestyrelsen

—–

SÅ starter sæsonen. Og ifølge vores mangeårige og gode tradition vil vi være mange allerede til morgenkaffe, kage og forårsklargøring kl. 10, så anlægget er i tip-stand kl. 12, når formanden holder tale, flaget går til tops og en ny sæson åbnes.

Der vil som altid være et glas “tæt på champagne”, verdens bedste flødeboller fra Frellsen og selvfølgelig holder vi åbningsturnering bagefter med præmier m.v.  Der er gode tilbud på klubtøj, ketchere m.v. fra vores samarbejdspartnere, og grillen tændes til dem som holder til at spille et par timers tennis og blive til om eftermiddagen – og der er også pølser m.v. til jer der blot ser på 😊.

Trænere, bestyrelse m.fl. er der hele dagen – og vi holder samtidig åbent hus for nye medlemmer. Tag dine gode venner, nye beboere m.fl. med og kom og få en snak med os og hør om den kommende sæson.