Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

KLUBMESTERSKABERNE 2022
– årets begivenhed !

Gå ikke glip af denne begivenhed, og tilmeld dig inden fristens udløb den 15. maj. Fristen er tidligere i år, da vi er mange deltagere, og der skal spilles mange kampe inden finalestævnet i september. Turneringen starter derfor allerede 1. juni.

Vi spiller alle rækker fra u 8 – vet 60. Der er rækker, som passer for alle uanset niveau. Sidste år var vi 180 deltagere og det overgås formentlig i år.

Vi holder en super festlig finaledag lørdag 17. september i Humlebæk (efterfølgende grill for dem som har lyst)

PRAKTIK OM TILMELDING

Først skal man oprette en profil i ØT i UTR
Gå til  linket til højre på siden (på PC – på smartphone scroll ned). Du kommer nu til Klubbens UTR side. Tryk på Request to Join, og følg anvisningerne. I vil blive bedt om enten at logge ind som eksisterende bruger eller tilmelde Jer UTR.

Efter dette vil I modtage en mail om at I er optaget i klubben og I vil nu kunne tilmelde Jer KM og andre events i Øresund Tennis her.

Mange af Jer figurerer formentlig i UTR systemet allerede, da systemet arbejder sammen med DTFs system, og I er derfor blevet registreret ved bl.a. turneringer og holdkampe. Det er vigtigt, at I sikrer jer, at I kobler jer op på det navn/profil, som systemet allerede kender, da det betyder, at I får jeres nuværende point optjent i DTF/Tennis Øst med i dette nye system. I vil blive guidet til dette og kan søge på Jeres navn.

Tilmelding til klubmesterskaberne

Når man er på sin profil i UTR i Øresund Tennis finder man “ØT klubmesterskaber 2022”. Her er al relevant info og alle rækker, som afvikles.

Man skal tilmelde sig særskilt hver enkelt række man vil deltage i selvstændigt, også hvis man kun spiller double. I double skal kun den ene deltager melde sig og angive den anden som makker (hvilket forudsætter at makkeren har en profil i UTR tilknyttet klubben).

Prisen er 20 kr. pr. række (samlet for double). Praktiske spørgsmål – kontakt andrew på agrant@mac.com

INFO OM TURNERINGEN (kan også ses i UTR via linket)
Vi spiller i følgende rækker:

– junior : u 8, u 10, u 12, u 14, u 16 og u 18

– senior mesterrække, A, række, B, række og C række (tidlige vindere i B og C rækker kan ikke spille i samme række igen)

– Vet + 45 og + 60.

– Familiedouble (forældre og børn)

Turneringen administreres af trænerne i fællesskab med Andrew Grant Christensen, som er vores UTR ansvarlige (daglig turneringsledelse er Lars og Andrew). Det nye UTR system giver et sublimt overblik over samtlige rækker og resultater vil til en hvertid kunne ses deri. De enkelte rækker hænges også op i klubhuset.

Der vil blive sat deadlines ind, så det sikres, at der er flow i kampene. Dette sker efter følgende retningslinjer

  • 1. runde skal være afviklet senest 30. juni
  • 2. runde skal være afviklet senest 8. august
  • Alle kvartfinaler skal være færdigspillet senest 30. august
  • Alle semifinaler skal være færdigspillet senest 10. september

Dette giver god tid til afvikling og vi henstiller, at alle prioriterer at komme i gang. Og man er meget velkommen til at spille sig foran de angivne rundefrister ved f.eks. at have 2. runde færdig inden sommerferien 🙂 Kan man til gengæld ikke nå, at spille inden en given frist, må den ene spiller/doublepar trække sig. Kan man ikke blive enige om dette, træffer turneringsledelsen afgørelse.

Finaler spilles 17. september og disse kan ikke flyttes (kan man ikke spille den dag må man scratche på evt. matchbold i semifinalen). Finaledagen er normalt årets mest festlige dag med masser af tennis, god stemning, mad fra grill, besøg af borgmesteren og lokalpressen – så det er bare om at nå finalen i mindst en række, og ellers må man komme og heppe på venner og familie 🙂

Man kan melde sig i op til 4. rækker. Jo flere kampe, jo mere festligt – men vi henstiller, at man kun melder sig det antal rækker, man tænker man kan gennemføre under de ovenfor nævnte frister 🙂

Vi glæder os til en masse god tennis og mange gode kampe, samt en festlig finaledag.

(NB Medlemmer med licens hos DTF for en anden klub kan ikke stille op i juniorrækkerne og mesterrækkerne hos seniorerne.)

 

Share The Virtual Reality Post!