Vores holdning til ekstra træning/privat timer

oresund tennis traener

I Øresund Tennis tilbyder vi ekstra træning – men vi lægger stor vægt på, at det ikke er den primære træningsform for vores juniorer. Og at afregning m.v. sker fuldt gennemsigtigt.

Det er fordi, vi ønsker at fremme et sundt træningsmiljø med vægt på fællesskab og sunde værdier. Det bliver man også en bedre tennisspiller af.
Helt basalt set bliver man bedre af at spille selv uden for træningen. Gå ned og spil med tennisvenner – både seriøst og mindre seriøst. Husk man træner ofte teknik ubevidst, hvis man f.eks. leger med bløde bolde på minitennisbanerne. Og f.eks. laver en regel om at topspin er forbudt.
Og vi ønsker ikke, at trænerne skal komme i et ”afhængighedsforhold”, hvor vores trænere kan blive beskyldt for, at nogle ambitiøse børn (eller forældre) køber sig til bedre træningstider på de almindelige hold.

Samtidig vil vi dog gerne give mulighed for ekstra individuel træning i begrænset omfang til de mest ambitiøse, og selvfølgelig også nye medlemmer og andre, som har brug for hjælp til at komme igang/eller få helt styr på forhånden :-).

Retningslinier og priser for ekstra timer/privattræner:

Træning kan kun foretages med klubbens trænere godkendt til at udføre ekstra træning.

Træner  Junior pris Senior pris Email kontakt
Calle 400 500 Bergmancarlarvid@gmail.com
Carsten 400 500 carsten@oresundtennis.dk
Farzad 400 500 Farzad@oresundtennis.dk
Markus 300 400 markus@oresundtennis.dk
Tobias  300 400 Tobias@oresundtennis.dk
Jakob 300 400 Jakobgulmann01@icloud.com

 

Ekstra træning bestilles hos den relevante træner.
Spilleren skal sørge for at booke bane. Banebooking og ekstratræning skal ske på tidspunkter, hvor der ikke er officiel træning i klubben, og kan ikke ske efter kl. 19. Det vil sige, at det normalt kan ske formiddage, weekender samt ferier og helligdage.

Betaling sker via Øresund Tennis’ Mobile Pay: 16284 umiddelbart inden træningen starter. Angiv spillernavn og trænernavn samt dato for træningen, og vis kvittering til træneren inden timen starter. Ingen træning uden betaling først 🙂

Ønsker du ekstra træning med en anden end de ovenfor forhåndsgodkendte trænere til privattræning, f.eks. en af vores dygtige hjælpetrænere, skal det godkendes af Trænerteamet først. Dette kan derfor ikke aftales direkte med trænerne – tag kontakt til Calle og hør om mulighederne. Al privattræning, som ikke er godkendt af- og afregnes gennem klubben er ulovlig, og kan og vil blive sanktioneret af bestyrelsen.

Vi er aktive under lockdown

9. december 2020-20. februar 2021
|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 0:00 on søndag og torsdag, repeating until 13. december 2020

Holdkmpe

22. januar