Ekstra træning/privat timer

oresund tennis traener

I Øresund Tennis tilbyder vi ekstra træning – men vi lægger stor vægt på, at det ikke er den primære træningsform for vores juniorer. Og at afregning m.v. sker fuldt gennemsigtigt.

Det er fordi, vi ønsker at fremme et sundt træningsmiljø med vægt på fællesskab og sunde værdier. Det bliver man også en bedre tennisspiller af.

Helt basalt set bliver man bedre af at spille selv uden for træningen. Gå ned og spil med tennisvenner – både seriøst og mindre seriøst. Husk man træner ofte teknik ubevidst, hvis man f.eks. leger med bløde bolde på minitennisbanerne. Og f.eks. laver en regel om at topspin er forbudt.
Og vi ønsker ikke, at trænerne skal komme i et ”afhængighedsforhold”, hvor vores trænere kan blive beskyldt for, at nogle ambitiøse børn (eller forældre) køber sig til bedre træningstider på de almindelige hold.

Samtidig vil vi dog gerne give mulighed for ekstra individuel træning i begrænset omfang til de mest ambitiøse, og selvfølgelig også nye medlemmer og andre, som har brug for hjælp til at komme i gang/eller få helt styr på forhånden :-).

Retningslinier og priser for ekstra timer/privattræner:

Træning kan kun foretages med klubbens trænere godkendt til at udføre ekstra træning. Disse er

Carsten: Junior kr. 400, Senior kr. 500 – skriv til Carsten@oresundtennis.dk
Farzad: Junior kr. 400, Senior kr. 500 – skriv til Farzad@oresundtennis.dk
Torben: Junior kr. 400, Senior kr. 500 – skriv til Torben@oresundtennis.dk
Jakob: Junior kr. 400, Senior kr. 500 – skriv til Jakob@oresundtennis.dk
Markus: Junior kr. 400, Senior kr. 500 – skriv til Markus@oresundtennis.dk
Tobias: Junior kr. 400, Senior kr. 500 – skriv til Tobias@oresundtennis.dk
Ungdomstrænere : se nedenfor.

Ønsker du ekstra træning med en af vores ungdomstrænere, skal det godkendes af Farzad først. Dette kan derfor ikke aftales direkte med trænerne – tag kontakt til Farzad og hør om mulighederne. Farzad godkender træneren, og det vil koste kr. 150 pr. time for juniorer og kr. 200 pr. time for seniorer. og træningen vil primært bestå i at være “hitting partner”.

Ekstra træning bestilles hos den relevante træner (fsa ungdomstrænere efter godkendelse af Farzad!).
Spilleren skal sørge for at booke bane. Banebooking og ekstratræning skal ske på tidspunkter, hvor der ikke er officiel træning i klubben, og kan ikke ske efter kl. 19. Det vil sige, at det normalt kan ske formiddage, weekender samt ferier og helligdage.

Betaling sker via Øresund Tennis’ Mobile Pay: 316 388 umiddelbart inden træningen starter. Angiv spillernavn og trænernavn samt dato for træningen, og vis kvittering til træneren inden timen starter. Ingen træning uden betaling først 🙂

Drop IN

28. oktober 11:00-13:00
|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 11:00 on torsdag, repeating until 14. april 2022

Holdkamp

29. oktober 18:00-22:00

DGI skumtænnisstævne

31. oktober 9:00-17:00

Drop IN

4. november 11:00-13:00
|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 11:00 on torsdag, repeating until 14. april 2022

Tilmeld dig vores nyhedsbrev