Ekstra træning/privat timer

I Øresund Tennis tilbyder vi ekstra træning for dem der ønsker det – men vi lægger stor vægt på, at det ikke er den primære træningsform for vores juniorer. Og at afregning m.v. sker fuldt gennemsigtigt.

Det er fordi, vi ønsker at fremme et sundt træningsmiljø med vægt på fællesskab og sunde værdier. Det bliver man også en bedre tennisspiller af.

Helt basalt set bliver man bedre af at spille selv uden for træningen. Gå ned og spil med tennisvenner – både seriøst og mindre seriøst. Husk man træner ofte teknik ubevidst, hvis man f.eks. leger med bløde bolde på minitennisbanerne. Og f.eks. laver en regel om at topspin er forbudt. Og vi ønsker ikke, at trænerne skal komme i et ”afhængighedsforhold”, hvor vores trænere kan blive beskyldt for, at nogle ambitiøse børn (eller forældre) køber sig til bedre træningstider på de almindelige hold.

Samtidig vil vi rigtig gerne give mulighed for ekstra individuel træning til alle seniorer som ønsker det samt (i mere begrænset omfang) til de mest ambitiøse både børn 😊
Seniorer kan bestille hos nedennævnte trænere, idet træneren adviseres af klubben.

Juniorer kan kun modtage ekstratræning med sportschefens godkendelse.

Kontakt Lars Gulmann på sportschef@oresundtennis.dk eller tlf. 61208758 i givet fald

Retningslinier og priser for ekstra timer/privattræner:

Træning kan kun foretages med klubbens trænere som ønsker og er godkendt til at udføre ekstra træning. Hvis du er junior og ønsker ekstra træning, skal dette godkendes af sportschefen (se nedf.) Trænere som kan udføre ekstratræning

Sophie kr. 550 – skriv til Sophie på Sophieengelsbak@gmail.com
Kristian
: kr. 550 – skriv til kristian@oresundtennis.dk
Christian J kr. 550 – skriv til christiannimand@gmail.com
Carsten kr. 550 – skriv til carsten@oresundtennis.dk
Markus: kr. 550 – skriv til Gulmann07@gmail.com
Tobias: kr. 550 – skriv til Tobiasskole@gmail.com
Tue: 450 kr. – skriv til Tue på sms 4043 4034
Ungdomstrænere : se nedenfor.

Ønsker du ekstra træning/hitting practice med en af vores dygtige ungdomstrænere er det en mulighed. Dette skal dog godkendes af sportschefen først mht. omfang og timepris.

Dette kan derfor ikke aftales direkte med trænerne – tag kontakt til Lars Gulmann (tlf. 6120 8758) og hør om mulighederne. Lars godkender træneren, og det vil koste kr. 200 – 250 pr. time.

Ekstra træning for seniorer bestilles i øvrigt direkte hos den relevante træner. Spilleren skal sørge for at booke bane. Banebooking og ekstratræning skal ske på tidspunkter, hvor der ikke er officiel træning i klubben, og kan ikke ske efter kl. 19. Det vil sige, at det normalt kan ske formiddage, weekender samt ferier og helligdage.

Betaling sker via Øresund Tennis’ Mobile Pay: 316 388 umiddelbart inden træningen starter. Angiv spillernavn og trænernavn samt dato for træningen, og vis kvittering til træneren inden timen starter. Ingen træning uden betaling først 🙂

Share This Page, Choose Your Platform!

ØT Autumn Cup

14. oktober

u 10 – 14 turnering

16. oktober-18. oktober

Tilmeld dig vores nyhedsbrev