I ØRESUND TENNIS & PADEL lægger vi stor vægt på det sociale liv. Derfor startede vi i 2023 Social Tennis en række fredage, hvor alle helt uformelt kan kommee og spiller med hinanden og hygger sig sammen. Der kan købes vand, vin og Øl og friskbagt pizza lige ud af vores egen Morsø Pizzaovn. Det er super uformelt og for ALLE, både juniorer og seniorer i alle aldre og på alle niveauer – hele formålet er at vi mødes på kryds og tværs og hygger os.

  • KONCEPTET: fuldstændig uformelt !
    Man kommer når man kan og bliver så længe man kan. Man spiller på kryds og tværs og hygger mellem og efter kampene.

  • HVOR: I udgangspunktet ved banerne på Bjerre Strand i udendørs sæsonen. Om vinteren kan det være både Padel og Tennis ved HiC.

  • HVORNÅR: Ofte fredag aften om sommeren, men aftales fra gang til gang. Kan også være andre tidspunkter.

  • HVORDAN kommer man med: send en mail til formand Kim Rødkjær på kr@oresundtennis.dk, så kommer du med i den messengergruppe, som bruges til kommunikation om næste omgang Social Tennis.

  • HVEM: Alle kan deltage. Formålet er (også) at juniorer og seniorer på alle niveauer mødes og spiller og hygger sig sammen.

  • PRIS: Gratis udendørs ved Bjerre. Mindre betaling vil komme, når Social Tennis også snart indtager padelbanerne. Mad og drikke købes og betales on site til rimelige priser, hvis det ønskes.

Share This Page, Choose Your Platform!

Aktiv torsdag !

30. november

Drop In

3. december 12:00-14:00

Drop In

7. december 11:00-13:00

Drop In

14. december 11:00-13:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev