InHouse er en hyggelig sommerferieturnering for alle seniorer på alle niveauer. Man skal kunne stå til rådighed fra 13.00-17.30 på den lørdag, man tilmelder sig. Læs mere om konceptet nedenfor:
  • KONCEPTET: Intern holdkampturnering. Et hold består af 4 Øresund-medlemmer på forskellige niveauer (motionist til 1.holds-haj). Der spilles i udgangspunktet kun doubler. Det ene sæt double er en slags ProAm-double, hvor du kan være heldig at få en divisions-spiller som makker. Hver lørdag afsluttes med en lille bid og en hyggestund

  • HVOR: Hver lørdag spiller vi på én af de dejlige Øresund anlæg: NKT, FTK og HTK. Konkret sted for den enkelte lørdag kommer. Den vil stå på nettet og på plakater i klubberne.

  • HVORNÅR: 4 lørdage i juli : 9, 16, 23 juli – og så festlig afslutning den sidste lørdag den 30. juli. Tidspunkt: kl. 13-17.30.

  • PRIS: kr. 65 pr.gang, inkl. bolde, snacks & drinks. Betaling via mobilpay 316 388.VIGTIGT: Husk at notere ”Inhouse” ved betalingen.

  • Oplys hvilke datoer, du kan deltage. Jo flere datoer des bedre. Hvis du kun kan spille 1 lørdag, er det også i orden. Der er dog en lille risiko for, at vi så må sætte dig som vikar (de andre år er alle vikarer kommet i spil, så fortvivl ikke).

  • Send en mail til inhouse@oresundtennis.dk. Har du ikke været med før, så kontakt Pia (28 40 50 04), så kan hun også lige få dig niveaumæssigt korrekt placeret.

Share This Page, Choose Your Platform!

Junior Camp med overnatning

27. januar 16:30-28. januar 9:00

DGI Skumtennisstævne

5. marts 9:00-17:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev