Øresund Tennis har et omfattende og ambitiøst samarbejde med de lokale skoler, som indebærer,

  • at alle børn i indskolingen fra 0 .- 3. årgang modtager en grundlæggende tennisuddannelse på i alt 10 lektioner i skoletiden, hvor man kommer ind på alle de grundlæggende slag (forhånd, baghånd, flugtning og serv), samt lærer principperne i at tælle point, og
  • at der kører særlige talentprogrammer for de mest ambitiøse børn i skoletiden på alle relevante årgange.

Øresund Tennis, Humlebæk Skole og Langebjergskolen har modtaget priser af DGI og Dansk Tennisforbund i både 2019 og 2020 for “det nytænkende og innovative samarbejde, som giver børnene ekstra bevægelse og øgede fysiske kompetencer i skoletiden.”.

Vi er i Øresund Tennis meget stolte af at modtage disse priser og i endnu højere grad at bidrage til børnenes trivsel og læring i skolen. Vi synes det er vigtigt at bidrage til udviklingen i lokalsamfunde og give børnene inspiration til at fortsætte med sport og bevægelse efter skole.

Samtidig betyder talentprogrammerne, at disse børns hverdag hænger bedre sammen med sport og skole. Det er en win – win, da børnene fortæller, at de har mere energi både til tennis og i skoletiden end, når de mange timers træning udelukkende ligger om eftermiddagen efter lange skoledage.

Udnyttelse af skoledagen til talentprogrammet betyder samtidig, at tennisklubben har bedre tid til andre børn om eftermiddagen, idet vores banekapacitet er begrænset, særlig om vinteren.

Tilsvarende skoletennisprogrammer er ved at blive iværksat i Nivå og Kokkedal.

Klubmesterskaber – oversigt

25. juni-11. september

Hyg Ind

28. juli 18:00-20:30
|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 18:00 on onsdag, repeating until 20. oktober 2021

In House

31. juli 13:00-17:30
|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 13:00 on lørdag, repeating until 31. juli 2021

SommerCamp Junior

2. august-5. august

Tilmeld dig vores nyhedsbrev