Sommer 2021 – Tilmelding til træning

Vi har træningshold for ALLE!

Så er vi klar med tilmelding til udendørs træning 2021. Vi har 4 fuldtidsprofessionelle trænere og en række dygtige og dedikerede hjælpetrænere. Vi lægger stor vægt på høj kvalitet i alle træningshold. Kvalitet følges med begejstring, børnene skal synes det er sjovt. I Øresund Tennis har vi tilbud for helt nybegynder til elite spillere, fra de mindste junior til de ældste veteraner. Vi tilbyder alle juniorer at kunne spille holdkampe.

Du kan se vores mange træningshold nedenfor, sammen med en beskrivelse af vores træningsværdier

Mikrotennis (3-5 år)

Mikrotennis er et meget populært hold for de allermindste, hvor vi via leg og koordineringsøvelser langsomt introduceres til tennis på en sjov og god måde. Vores mikrotennishold har i mange år ligget onsdag og fredag eftermiddag og det gør de naturligvis også i år

  • Humlebæk minitennisbaner : onsdage og fredage 16.45-17.30
Tilmeld og prisinfo

Minitennis (fra 6 år)

Vi spiller på minitennisbaner med skumbolde (vinter) og røde bolde (sommer) og vi lægger stadig stor vægt på, at børnene skal have det sjovt og få succesoplevelser – hver gang ! Vi har kvalitetstrænere på alle minitennishold, og lægger meget vægt på, at børnene foruden at altid at få en god oplevelse lærer noget i hver eneste time.

Børnene lærer de basale slag, laver sjove tennispointøvelser m.v. og får hurtig lov til at lære at tælle point og selv spille over nettet. Alle minitennisbørn får lov at spille to gange om ugen, idet klubben giver time nr. 2 gratis !

Vi har minitennishold alle dage i Humlebæk og tirsdag og torsdag i Nivå-Kokkedal.

Tilmeld og prisinfo

Juniortræning på stor bane

Træningen på stor bane foregår med orange, grønne eller gule bolde. Hver træningspas er en time. Der er stadig hovedvægt på at træningen skal være sjov og engagementet højt hver eneste gang, samtidig med at det slagmæssige og pointspil fylder mere.

Vi anbefaler, at man så vidt muligt melder sig to gange eller mere om ugen og giver rabat på time nr. 2.

Det er vigtigt ved tilmeldingen at angive, de tider man ikke kan spille. Det sker helt praktisk ved, at der ved tilmeldingen i halbooking er et beskedfelt – så skriv her hvilke dage, du IKKE kan spille. Træningen varer en time og er niveauopdelt i begynder/letøvet, øvede og rutinerede. Vi lægger her vægt på kvalitet i træningen, og derfor vil vores fuldtidstrænere deltage som ansvarlige trænere.

Turneringsspillere, der spiller holdkampe, klubmesterskaber kan tilmelde sig 3 timer eller mere efter nærmere aftale med trænerne iht kriterierne herfor.

Tilmeld og prisinfo

Seniortræning

Vores seniortræningshold er utrolig populære. Træningen varer en time og er niveauopdelt i begynder/letøvet, øvede og rutinerede. Vi lægger her vægt på kvalitet i træningen, og derfor vil vores fuldtidstrænere deltage som ansvarlige trænere. Hvert hold er 1 time og trænerne inddeler i hold efter niveau.

Vi træner i sommeren 2021

  • mandag 18-21 i Humlebæk
  • torsdag 18-21 i Nivå-Kokkedal
  • fredag 11-13 i Humlebæk

Da holdene hurtig bliver udsolgt er det en afbudsordning tilknyttet hvert hold, som fungerer via vores holdgrupper på facebook. Kontakt vores cheftræner Farzad, som har ansvaret for seniortræningen på farzad@oresundtennis.dk, hvis du vil med her.

Vi vurderer at lave ekstrasamlinger målrettet, dem der ikke kom med på træningen i løbet af sæsonen !

Tilmeld og prisinfo

Træningsværdier

Respektfuld (At være respektfuld og lydig overfor regler og forpligtelser).

Bidrage (At spørge sig selv hvordan jeg kan bidrage til fællesskabet).

Kvalitet (At gøre tingene med kvalitet).

Flittig (At være hårdtarbejdende og engageret).

Ansvarlig (At være ansvarlig overfor mig selv og mit hold).

Tilmelding til træning er bindende

Tilmelding til træning i Øresund Tennis er bindende. Vi yder derfor ikke refusion eller tilbagebetaling, hvis man ikke kan spille uanset årsag.

Der er dog følgende undtagelse til dette i tilfælde af, at der er venteliste på et hold for seniorer

  • Er spilleren blevet alvorligt skadet efter tilmelding og kan ikke spille hele sæsonen vil der ske refusion af 75 % af tilmeldingsgebyret under forudsætning af, at en anden spiller kan tage pladsen på holdet.

Disse retningslinjer kan ikke fraviges af trænerne.

Særlig for juniorer sker det nogle gange, at spilleren efter træningsplanen er offentliggjort meddeler, at man ikke ønsker eller kan spille på det pågældende hold. Dette berettiger ikke til refusion.

Har vi helt undtagelsesvist i planlægningen ikke kunne finde plads til en junior (eller det antal timer, som vedkommende ønsker at spille), ydes refusion for de(n) time(r), der ikke spilles, under forudsætning af, at man har tilmeldt sig uden forbehold for træningstider på mindst 4 ugedage efter kl. 15.

Hyg Ind

22. september 18:00-20:30
|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 18:00 on onsdag, repeating until 20. oktober 2021

Juniorafslutning

24. september 15:00

Hyg Ind

29. september 18:00-20:30
|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 18:00 on onsdag, repeating until 20. oktober 2021

Tilmeld dig vores nyhedsbrev