Indendørs – Tilmelding til træning

Vi har træningshold for ALLE!

Vi har 3 fuldtidsprofessionelle trænere og en række dygtige og dedikerede hjælpetrænere. Vi lægger stor vægt på høj kvalitet i alle træningshold. Kvalitet følges med begejstring, børnene skal synes det er sjovt. I Øresund Tennis har vi tilbud for helt nybegynder til elite spillere, fra de mindste junior til de ældste veteraner. Vi tilbyder alle juniorer at kunne spille holdkampe.

Du kan se vores hold for vinteren 2019/2020 her (nedenunder beskrivelsen af holdene kan du se træningsværdier samt kriterier for turneringspilleres timeantal):

Mikrotennis (3-5 år)

Et meget populært hold for de allermindste. Her er tennis en leg med sjove øvelser og højt humør. Og langsomt lærer børnene at spille tennis:

  • Humlebæk Skole (indskoling) : tirsdag 17-18
Tilmeld og prisinfo

Minitennis (fra 6 år)

Vi spiller over minitennisnet med bløde bolde og vi lægger stadig stor vægt på, at børnene skal have det sjovt og få succesoplevelser – hver gang !

Børnene lærer de basale slag, laver sjove tennispointøvelser m.v. og får hurtig lov til at lære at tælle point og selv spille over nettet. Vi anbefaler at man så vidt muligt melder sig til (mindst) to gange om ugen, da ekstraværdien af den ekstra time er meget stor. Derfor er der stor rabat på time nr. 2.
Vi træner’

Humlebæk Skole – tirsdag 16-17
NKK hallen – tirsdag 14-16
Endruphallen – onsdag 16-17
NKK hallen – torsdag 14-16
Fredensborg hallen – fredag 14.30-16.30
Humlebæk Skole – fredag 16-18
HIC – udvalgte eftermiddage

Tilmeld og prisinfo

Seniortræning

Træningen varer en time og er niveauopdelt i begynder/letøvet, øvede og rutinerede. Vi lægger her vægt på kvalitet i træningen, og derfor vil vores fuldtidstrænere deltage som ansvarlige trænere.

Hvert hold er 1 time og trænerne inddeler i hold efter niveau. Let Øvet spiller kl 18-19, de øvede spiller 19-20, og de rutinerede spiller kl 20-21.

  • Humlebæk: Mandag aften kl 18-21 og fredag formiddag kl 11-13
  • Fredensborg: Tirsdag aften kl 18-21
  • Nivå/Kokkedal: Torsdag aften kl 18-21
Tilmeld og prisinfo

Juniortræning på stor bane

Juniortræning er for spillere i tennishallen i HIC. Det er for alle som tidligere har spillet minitennis eller er 10 år eller ældre. Træningen foregår med orange, grønne eller gule bolde. Der er stadig hovedvægt på at træningen skal være sjov og engagementet højt hver eneste gang, samtidig med at det slagmæssige og pointspil fylder mere. Også her anbefaler vi, at man så vidt muligt melder sig to gange eller mere om ugen og giver rabat på time nr. 2. Man kan max melde sig til 3 timer, men turneringsspillere kan efter særlig aftale melde sig til 4 timer eller mere.

Det er vigtigt ved tilmeldingen at angive, de tider man ikke kan spille. Det sker helt praktisk ved, at der ved tilmeldingen i halbooking er et beskedfelt – så skriv her hvilke dage, du IKKE kan spille.

Tilmeld og prisinfo

Træningsværdier

Respektfuld (At være respektfuld og lydig overfor regler og forpligtelser).

Bidrage (At spørge sig selv hvordan jeg kan bidrage til fællesskabet).

Kvalitet (At gøre tingene med kvalitet).

Flittig (At være hårdtarbejdende og engageret).

Ansvarlig (At være ansvarlig overfor mig selv og mit hold).

Kriterier for antal træningstimer – turneringspillere

For alle spillere forventer vi en god indstilling på banen, dette indebærer at man altid varmer op inden træning, lytter efter hvad trænerene instruerer i, yder en indsats på banen, og er i stand til at holde fokus. Derudover har vi krav om deltagelse i forskellig antal turnerings, alt afhængig af antal banetimer om ugen.

3+ timer om ugen:

Deltager i SM, KM og holdkampe

4 – 5 timer om ugen:

Ud over de generelle kriterier forventer vi at man:

Deltager i 3 (eller flere) individuelle turneringer ud over SM, KM og UM, samt at man i samarbejde med trænerne laver et fysisktræningsprogram.

6+ timer om ugen:

Ud over de generelle kriterier forventer vi at man:

Deltager i 7 (eller flere) individuelle turneringer, ud over SM, KM og UM, samt at man i samarbejde med trænerne laver et fysisktræningsprogram.