Vores trænere

ØRESUND TENNIS har et stærkt og kvalificeret trænerteam.

Vores trænere er topprofessionelle og har spillet på – og været træner for – elitehold og landshold. Det er samtidig et trænerteam, som også brænder for bredden og at levere en super god træning til ALLE. I ØT er der derfor kvalitetstræning til alle niveauer lige fra begynder til bredde til de allerbedste turneringsspillere.

Vores fuldtidstrænere har hver deres ansvarsområder. Trænerne arbejder tæt sammen, og derfor vil de typisk også have træningstimer med andre medlemmer/på andre anlæg end beskrevet her på siden. Foruden tre fuldtidstrænere har vi et kvalificeret team af deltidstrænere samt en række dygtige ungdomstrænere, som både uddanner sig hos Dansk Tennisforbund og modtager yderligere uddannelse hos os.

Man er altid velkommen til at kontakte vores trænere med spørgsmål, ris og ros.

Farzad Sadaghi

Farzad Sadeghi

Cheftræner og ansvarlig Nivå-Kokkedal
Farzad spiller på 1. holdet. Han har en lang trænerkarriere i flere klubber, og har været Davis Cup Captain i Bahrain. Træner i ØT fra 2019. Ansvarsområder:

– al træning i Nivå-Kokkedal
– senior, motionist
– de ældre turneringsjuniorer
– andre træningstimer tennisskole
– hjemmeside og nyhedsbreve
– 1. og 2. hold herrer

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Jakob Gulmann

Fuldtidstræner

Jakob har spillet tennis i Humlebæk siden han var 5 år og er tidligere turneringsspiller. Jakob er i sommeren 2021 i Humlebæk alle ugens dage.
Ansvarsområder

– Kampspil u 8 – 13
– Fysisk træning
– Tennisskole og de yngste boblere

YDERLIGERE OPLYSNINGER

  • Tlf.: 71759380

  • jakob@oresundtennis.dk

Torben Ernst

Deltidstræner

Torben har de højeste tennisuddannelser i både Danmark og Sverige. Torben er startet i ØT i 2021, hvor han kommer fra en stilling i Fair Play i Malmø. Torben træner seniorer tirsdag formiddage i Humlebæk, samt torsdag aften i Nivå-Kokkedal samt junirer tirsdag og torsdag i Nivå-Kokkedal og fredag i Humlebæk.

Ansvarsområder

- seniorer formiddage
- tennisskole og udvikling i samarbejde med Carsten

YDERLIGERE OPLYSNINGER

  • torben@oresundtennis.dk

  • Tlf. 4068 0779

Jimmy Bøjgaard

Deltidstræner

Jimmy har spillet tennis hele sit liv. Han startede på banerne i Jylland tilbage i 1980´erne og har spillet mange kampe mod både vores 1. holdsspillere og Farzad og Carsten. Jimmy har en meget lang trænererfaring, og arbejder ved siden af trænerjobbet i ØT som journalist og kommenterer bl.a. Ishockey for TV2. Jimmy indgår i trænerteamet med træning af juniorer i Humlebæk tirsdage og torsdage - og er ved at spille sig i form til at komme i betragtning til 1. holdet 🙂

YDERLIGERE OPLYSNINGER

  • Tlf.:

  • jimmy@boejgaard.dk

Markus Gulmann

Deltidstræner
Markus lå som junior i toppen af sin årgang og har flere sjællandsmesterskaber og en enkelt UM finale på CV'et i double. Han er tidligere fuldtidstræner i klubben.
I sommer 2021 vil Markus primært træne seniormotionister mandag aften.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Tobias Andersen

Deltidstræner.
Tobias spillede som junior tennis på eliteniveau. Han er tidligere fuldtidstræner i klubben, og spiller i dag med på vores 2. hold. Han vil i sommer 21 primært træne seniorer mandag aften, men også have enkelte timer med juniorerne mandag og tirsdag.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Tue Søndergaaard

Ungdomstræner

Tue er 17 år og går på Espergærde Gymnasium. Tue har spillet i klubben siden han var 5 år og været træner de sidste 6 år, og blev i 2017 kåret til årets træner. Tue er vores bedste juniorspiller på drengesiden og spiller i dag med på vores 2. hold for seniorer. Tue har lidt færre timer i år pga skole og egen tennis, men er dog heldigvis på banen 3 timer om ugen.

Hannah Gulmann

Ungdomstræner
Hannah er 16 år og går i 9. klasse på Humlebæk Skole. Hannah har spillet i klubben siden hun var 5 år og været træner de sidste 5 år. Hun blev i 2020 kåret til årets træner. Hannah er ansvarlig for mikrotennis sammen med en række af de øvrige piger, og har en række øvrige hold, herunder kampspilsgruppen for u 8-13

Line Jensen

Ungdomstræner

Line er 16 år og går på Rungsted Gymnasium. Hun har spillet i klubben siden hun var 5 år og været træner de sidste 5 år. Hun er vores bedste u 18 spiller og spiller også fast på vores 1. hold i 1. division. Line er med på mikroholdet og har en række øvrige juniorhold, både minitennis og på stor bane


Ammalie Toft

Ungdomstræner
Ammalie er 16 år og går i 9. klasse på Humlebæk Skole. Ammalie har spillet i klubben med mange af de andre ungdomstrænere siden hun var 5 år og selv været træner de sidste 5 år. Hun er træner på de populære mikrotennishold, og har i 2021 fået særlig ansvar for sammen med Farzad at står for minitennistræning tirsdag og torsdag i Nivå-Kokkedal.

Stine Frei Madsen

Ungdomstræner
Stine er en utrolig populær ungdomstræner, som træner både mikrotennis og mange andre hold. Stine er selv turneringsspiller og har spillet tennis så længe hun kan huske. Hun går i 9. klasse på Humlebæk Skole og skal på Rungsted Gymnasium efter sommerferien.

Karl Otto Madsen

Ungdomstræner
Karl Otto eller Karlo, som han kaldes, er 14 år og allerede en erfaring og populær ungdomstræner, som skaber god energi hos vores mindste spillere. Altid i godt humør og skaber en fantastisk stemning på banen. Karlo spiller 1. single på vores u 14. hold og der er få dage på anlægget, hvor man ikke møder Karlo.

Mollie Marie Huniche Hansen

Ungdomstræner
Mollie er 14 år og er begyndt som træner i vinter. Mollie spillede tidligere meget fodbold, men er nu all in på tennis og optaget i 1. holds truppen for seniorer, og giver sin begejstring og viden videre til børnene på de minitennishold, hvor hun er hjælpetræner.

Alma Lavesen

Ungdomstræner
Alma er 14 år og begyndte sidste sommer som hjælpetræner på mikroholdene. Alma spiller på vores u 14. hold og er optaget i 1. holdstruppen for seniorer. Alma er i år hjælpetræner en række minitennishold, hvor der er en super god stemning.

Frida Sveistrup

Ungdomstræner
Frida er 14 år og begyndte sidste sommer som hjælpetræner på mikroholdene, som hun er træner for igen i år sammen med de andre piger. Frida har selv spillet en masse turneringstennis og spiller med på vores bedste u 14. hold for piger.

Louis Bedard

Ungdomstræner
Louis begyndte i foråret som hjælpetræner i kampspilsggruppen og på minitennisholdene. Louis er 14 år og spiller på vores bedste u 14 hold. Louis er træner på minitennishold sammen med Carsten om fredagen, hvor han er meget populær.

Hannah Ladekarl

Ungdomstræner
Hannah er 15 år og spiller selv en masse tennis og er fast spiller på vores stærke 2. seniorhold. Hannah har flere minitennishold om ugen, hvor hun altid sørger for god stemning hos vores mange juniorer.

Frederik Max Feddersen

Ungdomstræner
Frederik er 17 år og går til daglig på Espergårde Gymnasium. Frederik er en del af en meget aktiv tennisfamilie og har selv spillet tennis siden han var 5 år. Frederik har været træner i 4 år, og har i år fået mere ansvar for hold også med juniorer, som spiller på stor bane med gul bold. Frederik spiller selv turneringstennis og indgår i vores 1-2. holdstrup for seniorer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev