Vores trænere

ØRESUND TENNIS & PADEL har et stærkt og kvalificeret trænerteam.

Vores trænere er topprofessionelle og har alle erfaring med elitehold og landshold på forskellige niveauer. Det er samtidig et trænerteam, som også brænder for bredden og at levere en super god træning til ALLE. I ØT er der derfor kvalitetstræning til alle niveauer lige fra begynder til bredde til de allerbedste turneringsspillere.

Vores fuldtidstrænere har hver deres ansvarsområder. Trænerne arbejder tæt sammen, og derfor vil de typisk også have træningstimer med andre medlemmer/på andre anlæg end beskrevet her på siden. Foruden fuldtidstrænere har vi et kvalificeret team af deltidstrænere samt en række dygtige ungdomstrænere, som både uddanner sig hos Dansk Tennisforbund og modtager yderligere uddannelse hos os.

Man er altid velkommen til at kontakte vores trænere med spørgsmål, ris og ros.

Carsten Gize Kraghede

Cheftræner
Carsten har en lang trænerkarriere og de højeste træneruddannelser i ind- og udland. Træner i ØT fra 2018. Ansvarsområder:

– den røde tråd gennem al træning
– turnernings- og elitejuniorer

1. og 2. hold herrer

– Indgår i træning af alle medlemsgrupper

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Lars Gulmann

Klubchef og Sportschef
Lars tiltrådte som sportschef 1. januar 2022 efter 15. år som formand. Bred trænererfaring og kæmpe netværk i tennisdanmark gennem bl.a. tidligere bestyrelsespost i Dansk Tennisforbund.

Ansvarsområder:

– Al sportsligt og administrativt ansvar

– løbende udvikling af nye træningstilbud for bredde og elite
– trænertimer turneringsjuniorer, minitennis og tennisskole

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Kristian Takac

Prof. træner

Kristian er uddannet diplomtræner. Han spillede på College i 2010-2013, og har siden været træner i forskellige klubber i Danmark, herunder cheftræner i SIF i 5 år. Træner alle medlemsgrupper.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

 • Tlf.: 6066 7479

 • kristian@oresundtennis.dk

Sophie Engelsbak

Deltidstræner

Sophie har været vores 1. single på 1. divisionsholdet i det sidste 20 år. Hun træner vores seniormotionister mandag aften og har varierende andre opgaver bl.a. med skoletennis, ligesom hun tilbyder enetimer til interesserede seniorer..

Ansvarsområder

– Seniormotionister
– Skoletennis


YDERLIGERE OPLYSNINGER

 • Tlf.: 61703103

 • sophieengelsbak@gmail.com

Fin Christensen

Prof. Træner
Fin har en lang og gloværdig karriere inden for tennissporten som både spiller og træner. Blandt mange meritter var han blandt andet Davis Cup Captain i ikke mindre end 17 år, herunder for det meget succesfulde Davis Cup hold 1980'erne. Fin skal primært undervise i vores formiddagshold om tirsdagen og fredagen.

 • Tlf.: 30 65 10 30

Tobias Andersen

Deltidstræner.
Tobias spillede som junior tennis på eliteniveau. Han er tidligere fuldtidstræner i klubben, og spiller i dag med på vores 2. hold. Han vil i sommer 24 primært træne seniorer mandag aften.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

 • Tlf.: 60 71 41 03

Christian Jansen

Deltidstræner
Christian kom til klubben sidste år og træner og spiller med 1. og 2. holdet. Christian træner i 2024 seniorer mandag aften i Humlebæk og padeltræning tirsdag aften på padelbanerne.

 • Tlf.: 53 66 27 00

Christian Rossen

Deltidstræner
Christian har været i klubben af flere omgange og vi er glade for at byde ham velkommen igen i 2024. Christian har spillet på vores 1. divisionshold men holder p.t. selv pause, men vil bruge sin store erfaring til juniortræning 2-3 dage om ugen i 2024.

 • Tlf.: 81 95 60 88

Kristian Marker

Deltidstræner
Kristian er ny træner i Humlebæk sommer 2024. Han vil træne juniorer og minitennis et par dage om ugen i 2024.

 • Tlf.: 81 71 51 58

Leon Grundstom

Deltidstræner
Leon Grundstöm er netop kommet hjem fra 4 års college i USA og er træner for primært de bedste turneringsjuniorer, men har også andre hold. OG så er han vores 1. single på 1. holdet.

Tue Søndergaaard

Deltidstræner

Tue er 18 år og går på Espergærde Gymnasium. Tue har spillet i klubben siden han var 5 år og været træner de sidste 6 år, og blev i 2017 kåret til årets træner. Tue er vores bedste juniorspiller på drengesiden og spiller i dag med på vores 1. og 2. hold for seniorer. Tue har lidt færre timer i år pga skole og egen tennis, men er dog heldigvis på banen 3 timer om ugen.

 • Tlf.: 40 43 40 34

Jakob Gulmann

Delttidstræner

Jakob har spillet tennis i Humlebæk siden han var 5 år og er tidligere turneringsspiller. Jakob har tidligere været fuldtidstræner, men læser nu jura. Han vil i sommeren 2024 primært fungere som afløser.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

 • Tlf.: 71759380

 • jakob@oresundtennis.dk

Hannah Gulmann

Ungdomstræner
Hannah er 17 år og p.t. "udstationeret" til Preston Lawn Tennis Club i Brighton, men vender tilbage til august. Hannah har spillet i klubben siden hun var 5 år og været træner de sidste 6 år. Hun blev i 2018 og 2020 kåret til årets træner.

Mollie Marie Huniche Hansen

Ungdomstræner
Mollie er 16 år og har været træner i 3 år. Hun er all in på sin egen tennis og giver sin begejstring og viden videre til børnene på de minitennishold, hvor hun er hjælpetræner.

 • Tlf.: 30 72 11 66

Carla Larsen

Ungdomstræner


Max Clausen

Ungdomstræner


Silas Grevelund

Ungdomstræner


My Brodin Nielsen

Ungdomstræner


Cecilie Berrak Ergun

Ungdomstræner


Gilbert Mark

Ungdomstræner


Emil Elvis Hammer Jakobsen

Ungdomstræner


Birk Dantzer Bjergvang

Ungdomstræner


Louis Clausen

Ungdomstræner


Philip Svensson

Ungdomstræner


August Berth

Ungdomstræner


Tilmeld dig vores nyhedsbrev