Vores trænere

ØRESUND TENNIS har et stærkt og kvalificeret trænerteam.

Vores trænere er topprofessionelle og har alle erfaring med elitehold og landshold på forskellige niveauer. Det er samtidig et trænerteam, som også brænder for bredden og at levere en super god træning til ALLE. I ØT er der derfor kvalitetstræning til alle niveauer lige fra begynder til bredde til de allerbedste turneringsspillere.

Vores fuldtidstrænere har hver deres ansvarsområder. Trænerne arbejder tæt sammen, og derfor vil de typisk også have træningstimer med andre medlemmer/på andre anlæg end beskrevet her på siden. Foruden fuldtidstrænere har vi et kvalificeret team af deltidstrænere samt en række dygtige ungdomstrænere, som både uddanner sig hos Dansk Tennisforbund og modtager yderligere uddannelse hos os.

Man er altid velkommen til at kontakte vores trænere med spørgsmål, ris og ros.

Farzad Sadaghi

Farzad Sadeghi

Cheftræner
Farzad spiller på 1. holdet i 1. division. Han har en lang trænerkarriere i flere klubber, og har været Davis Cup Captain i Bahrain. Træner i ØT fra 2019. Ansvarsområder:

– turnernings- og elitejuniorer
1. og 2. hold herrer
– al træning i Nivå-Kokkedal
– Indgår i træning af alle medlemsgrupper

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Lars Gulmann

Klubchef og Sportschef
Lars tiltrådte som sportschef 1. januar 2022 efter 15. år som formand. Bred trænererfaring og kæmpe netværk i tennisdanmark gennem bl.a. tidligere bestyrelsespost i Dansk Tennisforbund.

Ansvarsområder:

– Al sportsligt og administrativt ansvar

– løbende udvikling af nye træningstilbud for bredde og elite
– trænertimer turneringsjuniorer, minitennis og tennisskole

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Lars Laybourn

Professionel træner
Lars tiltrådte i ØT 1 ma 2021, hvor han kom fra en stilling som sportschef i Hillerød Tennis og Padelklub. Lars har tidligere været cheftræner i Helsingør og professionel træner i Gentofte og HVT. Lars har trænet de allerbedste juniorer herhjemme og har erfaring med alle medlemsgrupper.
Ansvarsområder 2022
– minitennis
– skoletennis
– de yngre turneringsjuniorer
– 1. hold damer
– indgår i træning af af andre medlemsgrupper

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Jakob Gulmann

Fuldtidstræner

Jakob har spillet tennis i Humlebæk siden han var 5 år og er tidligere turneringsspiller. Jakob er i sommeren 2022 i Humlebæk alle ugens dage.
Ansvarsområder

– Kampspil u 8 – 13
– Fysisk træning
– Tennisskole og de yngste boblere

YDERLIGERE OPLYSNINGER

  • Tlf.: 71759380

  • jakob@oresundtennis.dk

Sophie Engelsbak

Deltidstræner

Sophie har været vores 1. single på 1. divisionsholdet i det sidste 20 år. Hun træner vores seniormotionister og er ansvarlig for vores skoletennis i samarbejde med de lokale skoler.
Ansvarsområder

– Seniormotionister
– Skoletennis

YDERLIGERE OPLYSNINGER

  • Tlf.: 61703103

  • sophieengelsbak@gmail.com

Jimmy Bøjgaard

Deltidstræner

Jimmy har spillet tennis hele sit liv. Han startede på banerne i Jylland tilbage i 1980´erne og har spillet mange kampe mod både vores 1. holdsspillere og Farzad og Carsten. Jimmy har en meget lang trænererfaring, og arbejder ved siden af trænerjobbet i ØT som journalist og kommenterer bl.a. Ishockey for TV2. Jimmy indgår i trænerteamet med træning af juniorer i Humlebæk tirsdage og torsdage - og er ved at spille sig i form til at komme i betragtning til 1. holdet 🙂

YDERLIGERE OPLYSNINGER

  • Tlf.:

  • jimmy@boejgaard.dk

Markus Gulmann

Deltidstræner
Markus lå som junior i toppen af sin årgang og har flere sjællandsmesterskaber og en enkelt UM finale på CV'et i double. Han er tidligere fuldtidstræner i klubben.
I sommer 2022 vil Markus primært træne seniormotionister mandag aften.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Tobias Andersen

Deltidstræner.
Tobias spillede som junior tennis på eliteniveau. Han er tidligere fuldtidstræner i klubben, og spiller i dag med på vores 2. hold. Han vil i sommer 22 primært træne seniorer mandag aften.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Tue Søndergaaard

Ungdomstræner

Tue er 18 år og går på Espergærde Gymnasium. Tue har spillet i klubben siden han var 5 år og været træner de sidste 6 år, og blev i 2017 kåret til årets træner. Tue er vores bedste juniorspiller på drengesiden og spiller i dag med på vores 1. og 2. hold for seniorer. Tue har lidt færre timer i år pga skole og egen tennis, men er dog heldigvis på banen 3 timer om ugen.

Hannah Gulmann

Ungdomstræner
Hannah er 17 år og p.t. "udstationeret" til Preston Lawn Tennis Club i Brighton, men vender tilbage til august. Hannah har spillet i klubben siden hun var 5 år og været træner de sidste 6 år. Hun blev i 2018 og 2020 kåret til årets træner.

Line Jensen

Ungdomstræner

Line er 17 år og går på Rungsted Gymnasium. Hun har spillet i klubben siden hun var 5 år og været træner de sidste 6 år. Hun er vores bedste u 18 spiller og spiller også fast på vores 1. hold i 1. division. Line er med på mikroholdet og har en række øvrige juniorhold, både minitennis og på stor bane


Ammalie Toft

Ungdomstræner
Ammalie er 17 år og går på Helsingør Gymnasium. Ammalie har spillet i klubben med mange af de andre ungdomstrænere siden hun var 5 år og selv været træner de sidste 6 år. Hun er træner på de populære mikrotennishold og en række andre hold.

Karl Otto Madsen

Ungdomstræner
Karl Otto eller Karlo, som han kaldes, er 15 år og allerede en erfaren og populær ungdomstræner, som skaber god energi hos vores mindste spillere. Karlo blev på den baggrund kåret som årets træner i 2021. Altid i godt humør og skaber en fantastisk stemning på banen.

Mollie Marie Huniche Hansen

Ungdomstræner
Mollie er 15 år og har været træner i 2 år. Hun er all in på sin egen tennis og giver sin begejstring og viden videre til børnene på de minitennishold, hvor hun er hjælpetræner.

Frida Sveistrup

Ungdomstræner
Frida er 15 år og været træner i 2 år. Frida har selv spillet en masse turneringstennis og spiller med på vores bedste u 14. hold for piger.

Louis Bedard

Ungdomstræner
Louis har været træner i 1 år og allerede meget populær hos særlig de mindste. Louis er 15 år og spiller allerede selv med på nogle af seniorholdene.

Frederik Max Feddersen

Ungdomstræner
Frederik er 18 år og går til daglig på Espergårde Gymnasium. Frederik er en del af en meget aktiv tennisfamilie og har selv spillet tennis siden han var 5 år. Frederik har været træner i 5 år, og kan træne alle hold. Frederik spiller selv turneringstennis og indgår i vores 1-2. holdstrup for seniorer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev