Bliv medlem

Medlemskab af Øresund Tennis sker gennem et medlemskab i enten Humlebæk, Nivå-Kokkedal- eller Fredensborg Tennisklub. Medlemskab købes i vores bane- og betalingssystem.

Vi tilbyder naturligvis også træning for både juniorer- og seniorer. Men da nogle blot vil være medlem uden træning, er de to ting adskilt. På denne side guides du til at købe medlemsskab, som giver mulighed for at booke baner og spille på alle tre klubbers anlæg og indendørs i Humlebæk Idrætscenter. Prisen er den samme uanset hvilken klub, du melder dig ind i.

Vil du også deltage i træning, skal du gå til menupunktet Træning og gå videre derfra. Ved spørgsmål kan du kontakte formand Lars Gulmann på formand@oresundtennis.dk

Sådan gør du

For at købe medlemskab, skal du klikke på en af de tre gule bjælker nedenfor, afhængig af hvilken klub du vil være medlem af. Når du har klikket på den klub, du ønsker at melde dig ind i, bliver du sendt videre til vores IT-adminsstrationssystem. Her skal du:

  1. Gå til bjælken “NYT MEDLEM” og opret en brugerprofil og derefter
  2. Gå til “medlemskaber” og køb dit medlemskab online
Fredensborg Tennisklub
Humlebæk Tennisklub
Nivå-Kokkedal Tennisklub

Priser

Uanset hvilken klub, du melder dig ind i, er kontingentet det samme. Øvrige priser og træningsmuligheder er også identiske, og du kan spille og booke baner på alle tre anlæg og indendørs i hallen i Humlebæk (HIC). Se hvordan du tilmelder dig on-line ovenfor.

Junior

650Kr.
  • 3-17 år

Unge

890Kr.
  • 18-25 år

Senior

1075Kr.
  • 26-

Dag Medlemsskab

700Kr.
  • Alle baner til kl. 15.00

Passiv medlemskab

200Kr.

Famile medlemskab

2700Kr.
  • Gælder for 2 voksne og børn på samme bopæl

Vi er aktive under lockdown

9. december 2020-20. februar 2021
|Tilbagevendende Begivenhed (Se alle)

An event every week that begins at 0:00 on søndag og torsdag, repeating until 13. december 2020

Holdkmpe

22. januar