Som medlem af af Øresund Tennis & Padel kan man spille både ude og inde. Vi har i alt 8 grusbaner, 2 padelbaner og 3 indendørsbaner samt adgang i et vist omfang til yderligere 7 udendørsbaner.

Se link for booking og læs mere om de forskellige lokationer og principper for booking nedenfor.

Humlebæk (ude)

Nivå-Kokkedal

Tennishallen HIC

Udendørs spilles primært i Humlebæk.

Vi har 8 grusbaner til tennis, hvor de 6 traditionelle sommerbaner ligger på Gl. Strandvej 77. I tillæg hertil har vi to Red Plus helårsgrusbaner ved Langebjergvej 403. Her ligger vores 2 udendørs padelbaner også.

Der er lys på padelbanerne og den ene helårsgrusbane (bane A). Det betyder at man kan spille fra morgen til aften uanset årstid, blot vejret tillader det. Lyset tændes i det tidsrum banen er booket.

Foruden tennis- og padelbanerne i Humlebæk har medlemmer af Øresund Tennis & Padel adgang til at spille udendørs spille tennis i Nivå/Kokkedal på yderligere 7 baner, dog i mere begrænset omfang.

Indendørs spilles på 3 baner i tennishallen i Humlebæk Idræts Center, Langebjergvej 403. Der er ikke indendørs padelbaner, men de udendørs padelbaner er åbne hele året.

Booking udendørs: De tre forskellige banetyper i Humlebæk (alm grus på Bjerre, Red Plus på Langebjerg og Padelbaner) bookes ved at klikke på linket ud for Humlebæk. Ønsker du at spille i Nivå/Kokkedal klikkes på dette link. Man kan have op til to reservationer 14 dage frem i tid i på alle baner i Humlebæk, og en booking i Nivå-Kokkedal anlæg 24 timer frem.

Bemærk særlig, at for padeltennis skal der 4 medlemmer til at booke bane, og der er et mindre gebyr for at booke banen, pt. kr. 25 (for banen – ikke pr. medlem).

Booking Indendørs: Man kan løsbooke 14 dage frem. Løsbooking sker ved at klikke på linket ovenfor (HIC). Ønskes fast ugentlig banetid kan man kontakte vores klubchef/sportschef på email: sportschef@oresundtennis.dk for nærmere info om dette. Der er gebyr for at bruge banerne både ved løsbooking og sæsonbooking.

Bemærk, at man skal have en nøglebrik for at spille indendørs. Den erhverves ved at skrive til info@fredensborgtennis.dk

Særlig om gæster. Spil på banerne er for vores medlemmer. Man kan dog medbringe gæst mod at betale gæstegebyr. Søg gæst som medspiller ved bookningen, så kan banen bookes sammen med gæsten. Dette gælder både tennis- og padel og både ude og inde.

Share This Page, Choose Your Platform!

Holdkampe

15. juni 12:00-18:00

ØT U 12 KAT 1

18. juni-23. juni