ØRESUND TENNIS & PADEL

Øresund Tennis & Padel er en af de førende foreninger i Fredensborg kommune med mere end 1000 medlemmer fordelt i Humlebæk og Niverød.

Vi samarbejder tæt Nivå-Kokkedal om træning og tillige med Fredensborg om baneadministration og meget andet. Vi ønsker at skabe de bedste muligheder for medlemmerne for at spille og træne sammen og de bedste rammer i øvrigt for et godt socialt liv i både Humlebæk, Niverød og vores samarbejdsklubber med mange spændende arrangementer og et højt sportsligt niveau. En klub for ALLE uanset alle og niveau.

Vi vægter både det sportslige og sociale. Sportsligt vil vi gerne være blandt de 10 bedste klubber i Danmark både på seniorsiden og i alle juniorrækker. Socialt set skal vi helt bestemt også ligge helt i top – og det gør vi med et væld af aktiviteter for store og små helt fra mikrobørn på tre år til motionisttræning og meget andet.

Både sportsligt og socialt bygger vi på nogle meget faste og sunde værdier : vi vil fællesskabet på tværs af niveauer, køn og alder. Og har derfor masser af træning, aktiviteter og arrangementer, hvor alle kan være med uanset niveau.

Og så tror vi på løbende udvikling. I oktober 2023 åbnedes to helårsgrusbaner og to udendørs padelbaner ved indendørstennisbanerne ved Humlebæk Idrætscenter. Det som før var Øresund Tennis blev dermed til ØRESUND TENNIS & PADEL.

Har du spørgsmål til os, kan du altid kontakte vores klubchef og sportschef Lars Gulmann på mailto : sportschef@oresundtennis.dk

Share This Page, Choose Your Platform!

Holdkampe

15. juni 12:00-18:00

ØT U 12 KAT 1

18. juni-23. juni

Tilmeld dig vores nyhedsbrev