Vi har i ØT en særlig fokus på at juniorer, som ønsker det, skal have lov at lære at tælle point og spille kampe. Det handler om at blive mere selvstændig med fokus på, at det at spille point skal være sjovt.

Det understøtter vi ud fra et princip om med aktivitet i weekenderne, hvor vi typisk spiller 3-4 dage om måneden. Man deltager bare de gange man kan.

Det er nogle super gode timer, trænere og børn har sammen her. Det skal understreges, at konkurrenceelementet ikke i fokus, men dem som har lyst til mere, skal selvfølgelig have lov til det og det understøtter vi på mange andre måder. Det er bare ikke indgangen her, hvor det handler om at kunne tælle point, lære at dømme og – i særdeleshed – at udvise fairplay og have det godt med både sejre og nederlag.

Man tilmelder sig typisk for en sæson af gangen i forbindelse med den almindelige tilmelding til træning (se menupunktet træning). Al administration af kampspil og konkrete spildatoer administreres via ØTs facebookgruppe om kampspil, som man kan tilmelde sig ved at klikke på linket nedenfor :

https://www.facebook.com/groups/1513955495372999