Ekstra træning/privat timer

I Øresund Tennis & Padel tilbyder vi ekstra træning for dem der ønsker det i både tennis og padel – men vi lægger stor vægt på, at det ikke er den primære træningsform for vores juniorer. Og at afregning m.v. sker fuldt gennemsigtigt.

Det er fordi, vi ønsker at fremme et sundt træningsmiljø med vægt på fællesskab og sunde værdier. Det bliver man også en bedre tennisspiller af.

Helt basalt set bliver man bedre af at spille selv uden for træningen. Gå ned og spil med tennisvenner – både seriøst og mindre seriøst. Husk man træner ofte teknik ubevidst, hvis man f.eks. leger med bløde bolde på minitennisbanerne. Og f.eks. laver en regel om at topspin er forbudt. Og vi ønsker ikke, at trænerne skal komme i et ”afhængighedsforhold”, hvor vores trænere kan blive beskyldt for, at nogle ambitiøse børn (eller forældre) køber sig til bedre træningstider på de almindelige hold.

Samtidig vil vi rigtig gerne give mulighed for ekstra individuel træning til alle seniorer som ønsker det samt (i mere begrænset omfang) til de mest ambitiøse både børn 😊

Ønsker man ekstra træning (i daglig tale privattræning), kan man rette henvendelse til sportschef Lars Gulmann, som kan allokere en træner godkendt hertil.- Kontakt Lars Gulmann på sportschef@oresundtennis.dk eller tlf. 61208758 i givet fald.

Trænere godkendt til privattimer og priser 

EFTER at træningen er godkendt af sportschefen aftaler medlem og trænere selv det videre forløb. Bemærk, at kvittering for betalt træning via klubbens mobile pay 316 388 altid skal vises på forhånd inden timens start.

Finn kr. 550 – skriv til Finn på Finnc.privat@gmail.com
Sophie kr. 550 – skriv til Sophie på Sophieengelsbak@gmail.com
Kristian
: kr. 550 – skriv til kristian@oresundtennis.dk
Christian J kr. 550 – skriv til christiannimand@gmail.com
Carsten kr. 550 – skriv til carsten@oresundtennis.dk
Markus: kr. 550 – skriv til Gulmann07@gmail.com
Tobias: kr. 550 – skriv til Tobiasskole@gmail.com
Tue: 450 kr. – skriv til Tue på sms 4043 4034

Spilleren skal sørge for at booke bane. Banebooking og ekstratræning skal ske på tidspunkter, hvor der ikke er officiel træning i klubben, og kan aldrig ske efter kl. 19. Det vil sige, at det normalt kan ske formiddage, weekender samt ferier og helligdage.

Betaling sker via Øresund Tennis’ Mobile Pay: 316 388 inden træningen starter. Angiv spillernavn og trænernavn samt dato for træning, og vis kvittering til træneren inden timen starter. Ingen træning uden betaling først 🙂

Særlig mulighed for at træne med vores ungdomstrænere .

I Øresund Tennis & Padel har vi en lang række virkelig dygtige ungdomstrænere. Det er derfor også muligt at få ekstra træning/hitting practice med en meget kvalificeret ungdomstræner. Det varierer over tid for de enkelte trænere, hvor meget tid de har til dette. Dette kan derfor ikke aftales direkte med trænerne – men tag kontakt til Lars Gulmann på sportschef@oresundtennis.dk og hør om mulighederne. Lars allokerer herefter en træner, og det vil normalt koste kr. 200 – 300 pr. time.

Share This Page, Choose Your Platform!

Holdkampe

15. juni 12:00-18:00

ØT U 12 KAT 1

18. juni-23. juni

Tilmeld dig vores nyhedsbrev