Humlebæk Tennisklub blev på en ekstraordinær Generalforsamling i 2019 omdannet til Humlebæk Tennis og Padelklub (binavn og i daglig tale: Øresund Tennis & Padel).

Baggrunden var, at kommunen efter drøftelser med klubben besluttede, at der skulle opføres 2 padeltennisbaner i Humlebæk i 2020 (og senere i Fredensborg og Nivå-Kokkedal). I 2020 blev padelprojektet slået sammen med et projekt om opførelse af yderligere to helårsgrusbaner i Humlebæk. Dette på grund af, at vi har mere end dobbelt så mange medlemmer pr. bane end alle andre klubber i området og dermed voldsomme kapacitetsudfordringer.

Det var en fantastisk beslutning, som er helt afgørende for vores fortsatte udvikling. Det betød jo dog, at det samlede projekt blev udsat til opførelse i 2021 og senere til 2022. Mange tekniske forhindringer og miljøgodkendelser senere er udbud afholdt i foråret 2002. Og vi havde fået oplyst, at der ville være indvielse i sommeren 2022.

Men den 20. juni 2022 besluttede kommunen foreløbigt at droppe projektet, som dog skal drøftes igen til budgetforhandlingerne senere på året.

Det er en kæmpe udfordring for klubben. At være en padelklub uden baner er naturligvis udfordrende. Men også på tennisdelen er vi i den grad udfordrede. En opgørelse fra Tennis Øst viser at ud af 124 klubber ligger vi nr. 122 ift. kapacitet og det mærker vi alle i dagligdagen.

I bestyrelsen vil vi arbejde intenst hen over sommeren for at projektet gennemføres og forsinkes så lidt som muligt. Man kan læse mere om dette her på siden i faktaboksene nedenfor.

Faktaboks : behov nye tennis og padelbaner
Opfordring til kommunen om at fortsætte opførelsen af padel og tennisbanerne
Begæring om aktindsigt
Svar på begæring om aktindsigt
Udtalelse fra Dansk Tennisforbund om kapacitet
Oversigt over klubber og kapacitet

Baggrundsinfo om padeltennis :

Padeltennis er en meget social form for tennis, som spilles som double og det har også den fordel, at man kan spille også selvom man har skader, som gør at man p.t. ikke kan spille tennis på de almindelige større tennisbaner

I 2017 blev Padeltennis optaget som en del af Dansk Tennis forbund. Øresund Tennis har lige siden dengang arbejdet for, at Padel også skal kunne blive en del af vores aktiviteter.

Share This Page, Choose Your Platform!

Junior Camp med overnatning

27. januar 16:30-28. januar 9:00

DGI Skumtennisstævne

5. marts 9:00-17:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev