Udendørs – Tilmelding til træning

Vi har træningshold for ALLE!

Vi har 3 fuldtidsprofessionelle trænere og en række kvalificerede og dedikerede hjælpetrænere,. Vi lægger stor vægt på høj kvalitet i alle træningshold. Kvalitet følges med begejstring, børnene skal synes det er sjovt. Du kan se de forskellige hold til sommertræning 2019 her :

Mikrotennis (3-5 år)

Et meget populært hold for de allermindste. Her er tennis en leg med sjove øvelser og højt humør. Og langsomt lærer børnene at spille tennis:

  • Fredensborg: tirsdag kl. 16.45-17.30
  • Humlebæk: onsdag og fredag kl. 16.45-17.30
  • Nivå-Kokkedal: torsdag kl. 16.45-17.30
  • Det koster 225 kr. for én gang træning om ugen i hele udesæsonen
Tilmeld

Minitennis (fra 6 år)

Vi spiller over minitennisnet med bløde bolde og vi lægger stadig stor vægt på, at børnene skal have det sjovt og få succesoplevelser – hver gang !

Børnene lærer de basale slag, laver sjove tennispointøvelser m.v. og får hurtig lov til at lære at tælle point og selv spille over nettet. Vi anbefaler at man så vidt muligt melder sig til (mindst) to gange om ugen, da ekstraværdien af den ekstra time er meget stor. Derfor er der stor rabat på time nr. 2.

Tilmeld og prisinfo

Juniortræning på stor bane

Juniortræning er for spillere som tidligere har spillet minitennis eller er 10 år eller ældre. Træningen foregår på stor bane med orange, grønne eller gule bolde. Der er stadig hovedvægt på at træningen skal være sjov og engagementet højt hver eneste gang, samtidig med at det slagmæssige  og pointspil fylder mere. Også her anbefaler vi, at man så vidt muligt melder sig to gange eller mere om ugen og giver rabat på time nr. 2. Man kan max melde sig til 3 timer, men turneringsspillere kan efter særlig aftale melde sig til 4 timer eller mere.

  • Humlebæk: alle hverdage i tidsrummet fra 14.00 – 18.00.
  • Fredensborg: mandag, tirsdag 14-18 og torsdag 14-18
  • Nivå/Kokkedal: tirsdag og torsdag fra 14-18.

Der oprettes flere dage i Fredensborg og Nivå/Kokkedal ved mange tilmeldinger

Det er vigtigt ved tilmeldingen at angive, de tider man ikke kan spille. Det sker helt praktisk ved, at der ved tilmeldingen i halbooking er et beskedfelt – så skriv her hvilke dage, du IKKE kan spille.

Tilmeld og prisinfo

Seniortræning

Træningen varer en time og er niveauopdelt i begynder/letøvet, øvede og rutinerede. Vi lægger her vægt på kvalitet i træningen, og derfor vil vores fuldtidstrænere deltage som ansvarlige trænere.

Hvert hold er 1 time og trænerne inddeler i hold efter niveau. Let Øvet spiller kl 18-19, de øvede spiller 19-20, og de rutinerede spiller kl 20-21.

  • Humlebæk: Mandag aften kl 18-21 og fredag formiddag kl 11-13
  • Fredensborg: Tirsdag aften kl 18-21
  • Nivå/Kokkedal: Torsdag aften kl 18-21
Tilmeld og prisinfo