Udendørs – Tilmelding til træning

Vi har træningshold for ALLE!

Vi har 3 fuldtidsprofessionelle trænere og en række dygtige og dedikerede hjælpetrænere. Vi lægger stor vægt på høj kvalitet i alle træningshold. Kvalitet følges med begejstring, børnene skal synes det er sjovt. I Øresund Tennis har vi tilbud for helt nybegynder til elite spillere, fra de mindste junior til de ældste veteraner. Vi tilbyder alle juniorer at kunne spille holdkampe.

Du kan se de forskellige hold til sommertræning 2020 her for både junior og senior. Nedenunder beskrivelsen af holdene kan du se træningsværdier samt kriterier for turneringspilleres timeantal :

Mikrotennis (3-5 år)

Et meget populært hold for de allermindste. Her er tennis en leg med sjove øvelser og højt humør. Og langsomt lærer børnene at spille tennis

  • Humlebæk: onsdag og fredag kl. 16.45-17.30
  • Nivå-Kokkedal: torsdag kl. 16.45-17.30
  • Det koster 250 kr. for én gang træning om ugen i hele udesæsonen

Minitennis (fra 6 år)

Vi spiller over minitennisnet med bløde bolde og vi lægger stadig stor vægt på, at børnene skal have det sjovt og få succesoplevelser – hver gang !

Børnene lærer de basale slag, laver sjove tennispointøvelser m.v. og får hurtig lov til at lære at tælle point og selv spille over nettet.

Vi anbefaler at man så vidt muligt melder sig til (mindst) to gange om ugen, da ekstraværdien af den ekstra time er meget stor. Derfor er der stor rabat på time nr. 2.

Vi træner primært minitennis

– Humlebæk : tirsdag, onsdag og fredag fra 13-17
– Nivå-Kokkedal : tirsdag og torsdag 14-17

MEN kan du ikke trænere minitennis på disse tider, vil vi gøre os umage for at finde et andet tidspunkt, da vi prioriterer plads til alle vores yngste !

Juniortræning på stor bane

Juniortræning er for spillere som tidligere har spillet minitennis eller er 10 år eller ældre. Træningen foregår på stor bane med orange, grønne eller gule bolde. Der er stadig hovedvægt på at træningen skal være sjov og engagementet højt hver eneste gang, samtidig med at det slagmæssige og pointspil fylder mere. Også her anbefaler vi, at man så vidt muligt melder sig to gange og giver rabat på time nr. 2. Vi har også hold med 3 timer og mere, hvor vi stiller lidt flere betingelser om bl.a. deltagelse i holdkampe og klubmesterskaber. Se nederst på siden.

Vores træningstider er

  • Humlebæk: alle hverdage i tidsrummet fra 14 – 19(18).
  • Nivå/Kokkedal: tirsdag og torsdag fra 14-18.

Der oprettes flere dage i Nivå-Kokkedal ved mange tilmeldinger

Det er vigtigt ved tilmeldingen at angive, de tider man ikke kan spille. Det sker helt praktisk ved, at der ved tilmeldingen i halbooking er et beskedfelt – så skriv her hvilke dage, du IKKE kan spille.

Seniortræning

Træningen varer en time og er niveauopdelt i begynder/letøvet, øvede og rutinerede. Vi lægger her vægt på kvalitet i træningen, og derfor vil vores fuldtidstrænere deltage som ansvarlige trænere.

BEMÆRK : holdene er som oftest helt udsolgt. Vi har derfor særlige Facebook-grupper, hvor man kan tilmelde sig for at følge med i, om der er afbud m.v. Find grupperne på https://www.facebook.com/oresundtennis/
Vores træningstider er :

  • Humlebæk: Mandag aften kl 18-21 og fredag formiddag kl 11-13
  • Nivå/Kokkedal: Torsdag aften kl 18-21

Træningsværdier

Respektfuld (At være respektfuld og lydig overfor regler og forpligtelser).

Bidrage (At spørge sig selv hvordan jeg kan bidrage til fællesskabet).

Kvalitet (At gøre tingene med kvalitet).

Flittig (At være hårdtarbejdende og engageret).

Ansvarlig (At være ansvarlig overfor mig selv og mit hold).

Kriterier for antal træningstimer – turneringsspillere

For alle spillere forventer vi en god indstilling på banen, dette indebærer at man altid varmer op inden træning, lytter efter hvad trænerene instruerer i, yder en indsats på banen, og er i stand til at holde fokus. Derudover har vi krav om deltagelse i forskellig antal turneringer, alt afhængig af antal banetimer om ugen for vores JUNIORER.

3+ timer om ugen:
Vi ønsker at have plads til at tilbyde tre timer til alle, der har den ovenfor nævnte gode indstilling, og deltager i følgende turneringer og kampe: klubmesterskaber, holdkampe og SM (1 gang årligt/enten ude eller inde) samt turneringer på hjemmebane. Vi opfordrer til at alle 3+ spillere deltager i flere turneringer, og – for u 12 og ældre – laver fysisk træning iht. trænernes anvisninger.

3 + spillere vil i særlige tilfælde blive tilbudt at deltage i udviklingssamtale med trænerne.

4 + timer om ugen:
4 + timer kræver noget ekstra! For at være på 4+ træning, skal trænere vurdere, at træningsintensiteten er virkelig god, samtidig med at man selvfølgelig stadig er den gode kammerat og deltager i fællesskabet.

Kravene til turneringsaktivitet er også lidt højere: Klubmesterskaber, holdkampe, SM (ude og inde), 1 UM årlig (ude eller inde) samt 3 yderligere turneringer, herunder alle turneringer på hjemmebane. Gerne flere turneringer om muligt.

Spillere i 4+ træner mellem 4 – 5 timer om ugen og laver fysisk program efter nærmere aftale med trænerne, som gennemføres konsekvent. Vi opfordrer til, at man spiller ud over træningen mindst 1-2 gange om ugen.

4+ spillere vil i nogle tilfælde efter trænernes nærmere vurdering deltage udviklingssamtaler med trænerne, enten i en mindre gruppe eller individuelt.

6+ timer om ugen:
6 + timer er få de få, som ønsker at gå hele vejen med deres tennis! Man udtages efter trænernes vurdering af indsats m.v. Det forudsættes, at der ydes en 110 % indsats til træning – hver gang, og at indstilling og hjælpsomhed over for trænere og medspillere er i top.

6+ timer spillere har høj turneringsaktivitet: klubmesterskaber, holdkampe, SM (ude og inde), UM (ude og inde) samt 7 yderligere turneringer, herunder alle turneringer på hjemmebane. Gerne flere turneringer om muligt.

Spillere på 6 + træner 6-8 timer om ugen, og spiller derudover selv uden om træningen. Der laves fysisk program i samarbejde med trænere, og dette gennemføres konsekvent.

6+ spillere deltager i 2 individuelle udviklingssamtaler med den træner, som er hovedansvarlig for pågældende spiller.